PALVELUT
Ratkaisukeskeinen yksilöterapia

Ratkaisukeskeisessä yksilöterapiassa tuetaan asiakasta löytämään vastauksia ja ratkaisuja elämään tulevaisuussuuntaisesti. Terapiassa tutkitaan mm tavoitteita, selviytymistä, voimavaroja ja erilaisia tulkintatapoja. Asiakkaiden omilla toiveilla ja tavoitteilla on suuri merkitys.  Yksilötapaamiset ovat kestoltaan 45-90 minuuttia.

  • Hinta:  80,00€ / 45 min  (sis alv 24%)


Ratkaisukeskeinen pariterapia

Pariterapiassa tuetaan paria suhteen molempia osapuolia kuunnellen ja kunnioittaen. Ratkaisukeskeissä pariterapiassa keskitytään voimavaroihin ja ratkaisujen löytämiseen ja haetaan uudenlaista näkökantaa asioihin. Pariterapiaa on mahdollista saada yksittäisistä käyntikerroista pidempiaikaisiin prosesseihin. 

  • Hinta: 140,00€ / 90 min (sis alv 24%)

Solmuja Parisuhteessa -neuvonta pareille

Solmuja parisuhteessa on kahdeksanportainen prosessi pareille joilla on syntynyt haasteita suhteeseen. Prosessin aikana opitte ymmärtämään  mistä solmut tulevat ja mitä niille on tehtävissä, mitä tunteita itselläsi ja puolisollasi on tilanteissa ja mistä tunteet tulevat. Pysähdymme myös pohtimaan, unelmianne ja parisuhteenne merkityksellisyyttä. Parisuhdeneuvontaa on mahdollista saada myös yksittäisinä käyntikertoina. Paritapaamiset ovat kestoltaan 90-120 minuuttia.

  • 8 kerran prosessi 1120€  (sis alv 24%) ( 140e / krt) 

Uusperheneuvonta

Uusperheen muodostuessa moni asia haastaa parisuhdetta ja perhettä. Uusperheneuvonnan kautta  saatte ymmärrystä uusperhedynamiikasta ja sekä konkreettisia työkaluja ja malleja ja toimintaehdotuksia yksilön, parisuhteen ja perheen hyvinvoinnin tueksi.  Annan tukea sekä yksilö-, pari- että perheneuvontana, yksittäisistä konsultoinneista pidempiaikaisiin prosesseihin. 

  • Hinta 140,00€ / 90 min (sis alv 24%)Seksuaalineuvonta 

Seksuaalineuvonnassa käsitellään seksuaalisuuteen, seksiin, sukupuolisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyviä kysymyksiä. Seksuaalineuvontaan ovat tervetulleita kaikenikäiset ihmiset, sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

  • Hinta: 80,00€ / 45 min (sis alv 24%)